Duitse Frikadellen

Moeilijkheidsgraad: Beginner
Snel naar recept Recept afdrukken
0 Toevoegen aan favorieten
Frikadellen pinit

Duitse Frikadellen

Frikadellen
Pin Recipe
0 Toevoegen aan favorieten
Moeilijkheidsgraad: Beginner Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Beschrijving

Originele duitse Friadellen.

Ingredienten:

Cooking Mode Disabled

Bereiding:

    • Meng in een kom het gemengde rundergehakt, de in blokjes gesneden ui en de gehakte knoflook (indien gebruikt).
    • Voeg het ei, paneermeel of paneermeel, melk, zout, peper en eventueel mosterd, paprikapoeder en gehakte peterselie toe.
    • Meng de ingrediënten grondig totdat er een uniform mengsel ontstaat.
    • Neem met natte handen kleine porties van het gehaktmengsel en vorm er platte gehaktballetjes van. De grootte en dikte van de gehaktballetjes kunnen naar wens gevarieerd worden.
    • Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg de olie toe.
    • Voeg de gehaktballetjes toe aan de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin. Dit duurt meestal ongeveer 4-5 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van de gehaktballetjes.
    • Laat de gehaktballetjes op keukenpapier uitlekken om overtollige olie te verwijderen.
    • Serveer de gehaktballetjes warm, bijvoorbeeld met aardappelsalade, groenten of gebakken aardappelen.
    • Je kunt dit basisrecept naar eigen smaak aanpassen door extra kruiden of ingrediënten toe te voegen. Gehaktballen zijn veelzijdig en kunnen naar wens gevarieerd worden. Eet smakelijk!

Heb jij dit recept gemaakt?

Rate this recipe

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add a question

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

0 Toevoegen aan favorieten
Min
0 Toevoegen aan favorieten

Share it on your social network